Nieuwe start voor bedrijven in Hengelo door schuldhulp

Bedrijven in Hengelo kunnen, net zoals op andere plaatsen in Nederland, in de schuldhulp terecht komen. Het kan ontstaan terwijl je allang weet dat het niet helemaal goed gaat met het betalen van de rekeningen. Maar het kan ook langzaamaan het bedrijf binnen sluipen, zonder dat je daadwerkelijk weet waar het probleem vandaan komt. In beide gevallen werk je op een gegeven moment niet heel prettig meer. Waardoor je met tegenzin naar je werk gaat en je je niet volledig kunt inzetten. Voor dit soort gevallen is er hulp. Hulp om uit de schulden te komen, maar ook hulp om zelf weer nieuwe en positieve energie te krijgen. Met de juiste ondersteuning is het goed mogelijk om weer (nieuw) leven in jouw bedrijf te krijgen en om zelf weer met plezier aan het werk te gaan. 

Het vinden van goede schuldhulp voor bedrijven in Hengelo


Misschien ben je nu wel aangesproken en ben je opzoek naar een (goede) schuldhulpverlener. Stop dan met zoeken en raadpleeg de website van Oxyz. Deze organisatie ondersteunt ondernemers wanneer zij in de schulden zitten. Ze doen dit op een persoonlijke manier. Wat betekent dat ze graag bij jouw bedrijf langs willen komen of jou uitnodigen op hun kantoor. Zodat je face-to-face contact met hen kan hebben. Uiteraard is digitaal contact ook mogelijk, maar zij vinden persoonlijk contact prettiger en waardevoller.
Om te kijken of deze hulpverlening iets voor jou is, kun je vrijblijvend een oriëntatiegesprek aanvragen. Zo kun je eerst even aftasten voordat je met Oxyz in zee gaat.